Ropogós bacon szendvics

ekkor
Print Friendly, PDF & Email
Az elengedhetetlen hozzávalók: sok-sok ropogósra sült bacon szalonna, friss, roppanós jégsaláta és rukkola és a paradicsom. Lágy krémes a majonéz,  mit akarhatunk még??
Ez a szendvics egy finom komplett vacsorának is beillik, dobjátok össze még ma! 🙂
 
Hozzávalók 2  főre:
  • 2 db császárzsemle
  • jégsaláta
  • rukkola
  • 2 db paradicsom
  • 6 szelet bacon
  • majonéz
  • só, bors ízlés szerint 
Elkészítés:
A zsemlét kettévágva enyhén megpirítjuk, a szalonnaszeleteket kisütjük.
Miután kisült a szalonna, a zsemle megpirult, elkezdjük összeállítani a szendvicset: A pirított zsemle alsó és felső felét majonézzel megkenjük, és az alsó felén kezdjük el a rétegezést.
A kétféle salátával, majd a kisütött szalonna szeletekkel, utána következnek a paradicsomkarikák, amit kevés sóval és borssal megszórunk, és ezután még egy kis saláta következik. A pirított zsemle tetejével lezárjuk és tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük