Skip to content

Magamról

szilviamalmos

 

Az életet nem csak élni, hanem élvezni is kell: nem csak azért főzünk, eszünk, hogy ne legyünk éhesek! Szeretek változatosan, bőségesen főzni úgy, hogy mindenki örömét lelje benne: aki főzi, és az is, aki eszik belőle.

Szeretek élni, szeretek főzni, szeretem a szeretteimet jóllakatni ♥, és ebben a gasztro blogban megmutatom, hogyan lehet ezt bárkinek utánam csinálni.

Kezdő és tapasztalt konyhatündéreknek egyaránt ötletek és receptek. A legtöbb receptet anyukámtól, nagymamámtól tanultam.
Remélem, hogy lesz, amit kipróbáltok ti is és sok örömötök telik majd az ételek elkészítésében és a siker sem marad el!

Hogyan is kezdődött?

Úgy 12-13 éves koromban egy osztálytársnőm szülinapi zsúrján voltam…
Akkoriban különlegesnek számított, hidegtál finomságok voltak felszolgálva nekünk. Azóta kedvenceim a majonézes saláták, a kaszinótojás, stb. Első próbálkozásom ezután ebből az élményből született. Főzésnek nem nevezném, teljesen egyedül franciasalátát készítettem, ez volt az első konyhai alkotásom.

 

 

Malmos Szilvia vagyok

Egy elfoglalt Nő és egyben anyuka, egy 16 éves nagyfiú boldog anyukája.
A konyha az én felségterületem, nem kötelességből, hanem élvezetből, szenvedélyből sütök-főzök! Szívesen kísérletezgetek akár új ízekkel is és boldog vagyok, ha a családom és a barátaim is dicsérik a főztöm.

Kreatív vagyok, nemcsak a konyhában, hanem az élet egyéb területein is. Mivel hobbim a gasztronómia, egyik nagy álmom, hogy írjak egy saját szakácskönyvet, ami szintén egyedi lenne, ez egyelőre terv, ami apró léptekben halad a megvalósítás felé…