Az a megtiszteltetés ért, hogy a Katolikus Rádió felkért egy interjúra az Édesanyám főztje című gasztronómiai műsorukban. A videó megtekintése előtt annyit elárulhatok, hogy egy személyesebb hangvételű beszélgetésnek lehettek fültanúi, melynek során bepillantást nyerhettek a blog megszületésének körülményeibe is. A többit rátok bízom, hallgassátok meg :)!
Sok szeretettel ajánlom minden kedves jelenlegi- és új követőmnek:
Az interjúban elhangzott főétel recept linkje: https://www.sylviagasztroangyal.hu/husveti-sajtos-fuszervajas-karaj/
Az interjúban említett további receptek:
- Favágó leves: https://www.sylviagasztroangyal.hu/favago-leves/
- Karaj savanyú káposztával és burgonyával tepsiben sütve: https://www.sylviagasztroangyal.hu/karaj-savanyu-kaposztaval-es-burgonyaval-tepsiben-sutve/
- Csokoládés kókuszos tejbegríz szelet: https://www.sylviagasztroangyal.hu/csokolades-kokuszos-tejbegriz-szelet/
További receptek a Weboldalamon: https://www.sylviagasztroangyal.hu/