Csirkemellsteak rizzsel és karamellizált fehérboros barackkal

ekkor
Print Friendly, PDF & Email

 

 


A csirke gyümölccsel mindig tökéletes választás!
A sárgabarack mártás kellemes, üde és pikáns íze remek kiegészítője egy sült vagy grillezett húsnak, garantáltan nagy kedvenc lesz, ha kipróbálod.


Hozzávalók 4 főre:

  • 80 dkg csirkemell filé
  • só-, bors-, sültcsirke fűszersó ízlés szerint
  • 2 dl olaj a pácoláshoz
  • barackmártás


Elkészítés:

A csirkemellet megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. Megszórjuk borssal és a sültcsirke fűszerkeverékkel, majd egy zárható edénybe tesszük. Az olajat ráöntjük és egy éjszakán át pácoljuk. Másnap enyhén megsózzuk és forró grill serpenyőben megsütjük mindkét oldalát szép pirosra. Közben elkészítjük a karamellizált barackmártást.
A csirkemellet rizzsel vagy krokettel és a barackmártással tálaljuk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük