Skip to content

Grillezés

  • Szerző:
Print Friendly, PDF & Email

 

A kerti grillezés egy kellemes nyári délután estébe nyúló programja lehet, bár igazából ez nincs évszakhoz kötve (lehet őrült ötletnek tűnik, de mi alkalom adtán télen is grillezünk, egy jó kis forralt bor társaságában). Akkor lesz igazán sikeres, ha vendégeinknek egy igazi gasztronómiai élményt nyújtunk. Ilyenkor nemcsak a család, a barátok is össze jöhetnek. és a jóízű beszélgetések közben isteni étkek készülnek, ráadásul nem a megszokott konyhánkban, hanem kint a szabadban.

Nálunk a mostani hétvége nagyon mozgalmasan telt. Kisfiam születésnapjával kezdtük az ünneplést és a Pünkösddel zártuk a vasárnapot. A tervezett ebédből igaz csak vacsora lett, de nem bántuk, mert nagyon kellemesen telt a délután.
Amit még megosztanék veletek, hogy kicsit meggyűlt a bajunk a faszénnel, de ez sem szegte kedvünket, mert lukulluszi ízkavalkádban volt részünk. Nagyon finom volt minden. Ha kíváncsiak vagytok a részletekbe, akkor beavatlak titeket a részletekbe. Mellékelem a recepteket, ha kipróbáljátok nem fogtok csalódni. Nektek is hasonlóan kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánok hozzá.

Üdvözlettel:
Sylvia Gasztro Angyal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük