Csirkemell provancei fűszerezéssel, diós mártással

ekkor
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Bármilyen egyszerű párolt vagy sült húst ünnepivé varázsol a diós mártás. Grillezett húsokhoz, párolt zöldségekhez is illik.
A diós mártást én most provancei fűszerezésű csirkemellhez készítettem.

Hozzávalók 4 főre:

  • 80 dkg csirkemell filé
  • 2 ek provancei fűszerkeverék
  • só-, bors ízlés szerint
  • kb. 4 ek olaj
  • 1 adag diós mártás

 

 

 

Elkészítés:

A megtisztított csirkemellet szeletekre vágjuk.  Megszórjuk provancei fűszerkeverékkel, valamint ízlés szerint sóval, borssal. A csirkemelleket kevés olajon, serpenyőben, vagy 180 fokra előmelegített sütőben (egy tepsiben) megsütjük.
Tányérra szedjük, és a diós mártással tálaljuk. A köretem tepsiben sült édesburgonya volt.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük