Skip to content

Ropogós bacon szendvics

  • Szerző:
Print Friendly, PDF & Email
Az elengedhetetlen hozzávalók: sok-sok ropogósra sült bacon szalonna, friss, roppanós jégsaláta és rukkola és a paradicsom. Lágy krémes a majonéz,  mit akarhatunk még??
Ez a szendvics egy finom komplett vacsorának is beillik, dobjátok össze még ma! 🙂
 
Hozzávalók 2  főre:
  • 2 db császárzsemle
  • jégsaláta
  • 2 db paradicsom
  • 6 szelet bacon
  • majonéz
  • só, bors ízlés szerint 

 

 

 

 

 

Elkészítés:
A zsemlét kettévágva, mindkét oldalát enyhén megpirítjuk és a szalonnaszeleteket kisütjük.
Miután kisült a szalonna és a zsemle megpirult, elkezdjük összeállítani a szendvicset: a zsemle alsó és felső felét majonézzel megkenjük és az alsó felén kezdjük el a rétegezést.
A  salátával kezdjük, majd a kisütött szalonna szeletekkel, utána következnek a paradicsomkarikák, amit kevés sóval és borssal megszórunk és ezután még egy kis saláta következik. A pirított zsemle tetejével zárjuk és  már tálalhatjuk is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük